Over Lyan Sonsma

Welkom bij Haarstudio Lyan, dé plek waar jouw haarwensen werkelijkheid worden. Ik ben Lyan Sonsma, een enthousiaste en ervaren haarstylist met een passie voor het creëren van prachtige kapsels. Al meer dan 10 jaar run ik met trots mijn eigen kapsalon, gelegen in het charmante Lemmer aan de Fluessenstraat 10.

Lyan

Ik geloof dat een kapsel meer is dan alleen maar haar. Het is een vorm van zelfexpressie, een manier om jouw persoonlijkheid en stijl tot uiting te brengen. Bij Haarstudio Lyan streef ik ernaar om jouw unieke schoonheid te accentueren en jouw zelfvertrouwen een boost te geven.

In mijn kapsalon bied ik een breed scala aan diensten, variërend van knippen, kleuren en stylen tot het verzorgen van bruidskapsels en feestelijke looks. Met mijn oog voor detail en gevoel voor trends en technieken, zorg ik ervoor dat je altijd met een prachtig kapsel de deur uitgaat.

Naast de gebruikelijke kappersdiensten ben ik gespecialiseerd in enkele bijzondere behandelingen. Zo kun je bij Haarstudio Lyan terecht voor microblading, een semi-permanente techniek om jouw wenkbrauwen voller en natuurlijker te maken. Ook bied ik permanente make-up aan, waarmee je jouw natuurlijke schoonheid kunt versterken. En voor prachtige, volle wenkbrauwen kun je bij mij terecht voor henna brows.

In mijn persoonlijke leven ben ik niet alleen een gepassioneerde haarstylist, maar ook een sportieve moeder. Ik geniet van een actieve levensstijl en neem graag deel aan verschillende sportactiviteiten. Deze energie en toewijding komen ook tot uiting in mijn werk. Ik streef ernaar om elke klant een ontspannen en verkwikkende ervaring te bieden, waarbij jouw tevredenheid en welzijn altijd centraal staan.

Bij Haarstudio Lyan draait alles om jou. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en streef ernaar om een persoonlijke band met mijn klanten op te bouwen. Samen werken we aan een look die bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Of je nu een subtiele verandering wilt of een gedurfde transformatie, ik ben er om je te begeleiden en te adviseren.

Ik nodig je van harte uit om een bezoek te brengen aan Haarstudio Lyan en deel uit te maken van de warme en gastvrije sfeer die hier heerst. Ik sta klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van een uitstekende kapperservaring.. Ik kijk ernaar uit om jouw haarwensen te vervullen en je te laten stralen!

Lyan sportief
groetjes en tot ziens